Penerapan nilai Matematik dalam kalangan guru Matematik sekolah menengah kebangsaan luar bandar - Law Hui Nong, Adnan Mazlini (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Penerapan nilai Matematik dalam kalangan guru Matematik sekolah menengah kebangsaan luar bandar by Law Hui Nong, Adnan Mazlini,