Pembinaan perisian interaktif untuk menerapkan kemahiran proses sains dalam mata pelajaran sains sekolah rendah - Abdullah Norazilawati, Nik Yusuf Nik Azmah, Mohamed Noh Noraini, Md Zabit Mohd Nazir (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pembinaan perisian interaktif untuk menerapkan kemahiran proses sains dalam mata pelajaran sains sekolah rendah by Abdullah Norazilawati, Nik Yusuf Nik Azmah, Mohamed Noh Noraini, Md Zabit Mohd Nazir,