Komunikasi Matematik : penyelesaian masalah dalam pengajaran dan pembelajaran Matematik - Azlan Noor Akmar, Abdullah Mohd Faizal Nizam Lee (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Komunikasi Matematik : penyelesaian masalah dalam pengajaran dan pembelajaran Matematik by Azlan Noor Akmar, Abdullah Mohd Faizal Nizam Lee,