Keupayaan pengurusan intelektualisme kanak-kanak dalam kekuasaan animasi Upin dan Ipin - Mohd Shuhaini Norsaliza, Saludin Mohd Rosli, Wahid Azhar (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Keupayaan pengurusan intelektualisme kanak-kanak dalam kekuasaan animasi Upin dan Ipin by Mohd Shuhaini Norsaliza, Saludin Mohd Rosli, Wahid Azhar,