Emosi takut dalam hujan sudah teduh Zaharah Nawawi - Hamzah Nordiana, Wahid Azhar, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Emosi takut dalam hujan sudah teduh Zaharah Nawawi by Hamzah Nordiana, Wahid Azhar,