Jati diri orang Melayu menerusi novel Malaisie karya Henri Fauconnier - Omar Ani, Janoory Lajiman, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Jati diri orang Melayu menerusi novel Malaisie karya Henri Fauconnier by Omar Ani, Janoory Lajiman,