Kesan modul kejurulatihan permainan berasaskan Teaching Games for Understanding terhadap prestasi pemain bola jaring sekolah - Jani Julismah, Salimin Norkhalid, Shahril Mohd Izwan, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kesan modul kejurulatihan permainan berasaskan Teaching Games for Understanding terhadap prestasi pemain bola jaring sekolah by Jani Julismah, Salimin Norkhalid, Shahril Mohd Izwan,