Prestasi kecergasan daya tahan kardiovaskular pemain Ragbi Agong Cups negeri Kedah Darul Aman berdasarkan ujian pacer 20-meter multistage shuttle run - Syed Ambon Syed Ahmad Ezahar, Md Nor Mohd. Foazi, Syed Mudayah Syed Idrus, Mohamad Hashim Junaidy, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Prestasi kecergasan daya tahan kardiovaskular pemain Ragbi Agong Cups negeri Kedah Darul Aman berdasarkan ujian pacer 20-meter multistage shuttle run by Syed Ambon Syed Ahmad Ezahar, Md Nor Mohd. Foazi, Syed Mudayah Syed Idrus, Mohamad Hashim Junaidy,