Hubungan komponen kecergasan fizikal berasaskan sukan terhadap prestasi lari pecut 100 meter - Abd Razak Ahmad Najib, Hashim Ahmad, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Hubungan komponen kecergasan fizikal berasaskan sukan terhadap prestasi lari pecut 100 meter by Abd Razak Ahmad Najib, Hashim Ahmad,