Kesan latihan menggunakan tali dan tayar terhadap kecergasan kardiovaskular, kuasa puncak, dan komposisi tubuh - Iskandar Mohd Mohni, Mohamad Nur Ikhwan, Othman Saberi (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kesan latihan menggunakan tali dan tayar terhadap kecergasan kardiovaskular, kuasa puncak, dan komposisi tubuh by Iskandar Mohd Mohni, Mohamad Nur Ikhwan, Othman Saberi,