Pemodelan guru cemerlang KPM menggunakan perlombongan data - Abdul Halim Nik Haslinda, Hamdan Abdul Razak, Ali Othman Zulaiha, Jantan Hamidah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pemodelan guru cemerlang KPM menggunakan perlombongan data by Abdul Halim Nik Haslinda, Hamdan Abdul Razak, Ali Othman Zulaiha, Jantan Hamidah,