Kolaborasi dalam pendidikan vokasional: mewujudkan pembelajaran teradun melalui teknologi web 2.0 - Stapa Muhamad Azhar, Ibrahim Mohamad, Yusoff Amri (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kolaborasi dalam pendidikan vokasional: mewujudkan pembelajaran teradun melalui teknologi web 2.0 by Stapa Muhamad Azhar, Ibrahim Mohamad, Yusoff Amri,