Aplikasi prinsip animasi Exaggeration, kemahiran berfikir kritis dan kreatif serta model motivasi ARCS terhadap topik integer Matematik tingkatan satu - Zohedi Aizu Khalili, Ubaidullah Nor Hasbiah, Fabil Norasikin (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Aplikasi prinsip animasi Exaggeration, kemahiran berfikir kritis dan kreatif serta model motivasi ARCS terhadap topik integer Matematik tingkatan satu by Zohedi Aizu Khalili, Ubaidullah Nor Hasbiah, Fabil Norasikin,