Teknik Dais : satu kaedah pembelajaran untuk meningkatkan kemahiran melakar graf fungsi eksponen dan logaritma - Aw Yang Ai Shin, Ku Jenny Fui Ling, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Teknik Dais : satu kaedah pembelajaran untuk meningkatkan kemahiran melakar graf fungsi eksponen dan logaritma by Aw Yang Ai Shin, Ku Jenny Fui Ling,