Perancangan laluan robot menggunakan fungsi harmonik melalui kaedah lelaran sapuan suku - Saudi Azali, Sulaiman Jumat, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Perancangan laluan robot menggunakan fungsi harmonik melalui kaedah lelaran sapuan suku by Saudi Azali, Sulaiman Jumat,