Penggunaan perisian animasi interaktif sel galvanik dalam pembelajaran elektrokimia : kesan terhadap pemahaman konsep dalam topik elektrokimia - Mohamad Ham Lizawati, Ahmad Mohd Syahrizal (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Penggunaan perisian animasi interaktif sel galvanik dalam pembelajaran elektrokimia : kesan terhadap pemahaman konsep dalam topik elektrokimia by Mohamad Ham Lizawati, Ahmad Mohd Syahrizal,