Pembinaan dan penilaian instrumen ujian aptitud kemasukan ke Institut Pengajian Tinggi Malaysia - Mohamed Zulkifley, Lebar Othman, Shamsuddin Shahrizal, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pembinaan dan penilaian instrumen ujian aptitud kemasukan ke Institut Pengajian Tinggi Malaysia by Mohamed Zulkifley, Lebar Othman, Shamsuddin Shahrizal,