Persepsi guru pelatih diploma pendidikan awal kanak-kanak terhadap penyeliaan praktikum oleh guru pembimbing dan pensyarah penyelia - Mohamad Zamal Nor Syazwanie, Ismail Mazeni, Sheriff Jameyah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Persepsi guru pelatih diploma pendidikan awal kanak-kanak terhadap penyeliaan praktikum oleh guru pembimbing dan pensyarah penyelia by Mohamad Zamal Nor Syazwanie, Ismail Mazeni, Sheriff Jameyah,