Gaya pengajaran dalam kalangan guru tabika Kemas di Kelantan - Ismail Mazeni, Hassan Hasmadi, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Gaya pengajaran dalam kalangan guru tabika Kemas di Kelantan by Ismail Mazeni, Hassan Hasmadi,