Kesahan kandungan modul literasi awal (Modul Lit-A) pada peringkat kanak-kanak berumur 2+, 3+ dan 4+ tahun - Mohamed Isa Zainiah, Bacotang Juppri, Che Mustafa Mazlina, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kesahan kandungan modul literasi awal (Modul Lit-A) pada peringkat kanak-kanak berumur 2+, 3+ dan 4+ tahun by Mohamed Isa Zainiah, Bacotang Juppri, Che Mustafa Mazlina,