Sistem Sokongan Keputusan untuk menilai dan memantau prestasi guru: kajian rintis di SMK Bachok, Kelantan - Mohamad Samuri Suzani, Abdul Ghani Hermaelisrani, Rahmatullah Bahbibi, Ab Aziz Nurul Syakilah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Sistem Sokongan Keputusan untuk menilai dan memantau prestasi guru: kajian rintis di SMK Bachok, Kelantan by Mohamad Samuri Suzani, Abdul Ghani Hermaelisrani, Rahmatullah Bahbibi, Ab Aziz Nurul Syakilah,