Pengajaran berasaskan video dalam pembelajaran berpusatkan pelajar: analisis dan kajian kritikal - Sidek Syamsulaini, Hashim Mashitoh, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Pengajaran berasaskan video dalam pembelajaran berpusatkan pelajar: analisis dan kajian kritikal by Sidek Syamsulaini, Hashim Mashitoh,