Kesan modul literasi awal (Modul LIT-A) terhadap pencapaian kemahiran literasi awal mengikut jantina kanak-kanak - Bacotang Juppri, Mohamed Isa Zainiah, Che Mustafa Mazlina, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kesan modul literasi awal (Modul LIT-A) terhadap pencapaian kemahiran literasi awal mengikut jantina kanak-kanak by Bacotang Juppri, Mohamed Isa Zainiah, Che Mustafa Mazlina,