Amalan memberi tugasan secara berkala oleh guru membantu menangani masalah kurang tumpuan pelajar dalam kelas - Salih Maria, Mohamad Mohd Hanis, Abd Manas Zulakmal, Megat Abd Razak Megat Mortaza, Muhammad Akib Muhammad Firdaus, Abdul Aziz Yusran, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Amalan memberi tugasan secara berkala oleh guru membantu menangani masalah kurang tumpuan pelajar dalam kelas by Salih Maria, Mohamad Mohd Hanis, Abd Manas Zulakmal, Megat Abd Razak Megat Mortaza, Muhammad Akib Muhammad Firdaus, Abdul Aziz Yusran,