Model penempatan guru berasaskan perlombongan data - Saniron Shamsul, Ali Othman Zulaiha, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Model penempatan guru berasaskan perlombongan data by Saniron Shamsul, Ali Othman Zulaiha,