Persepsi komuniti pinggir pantai terhadap perubahan cuaca di Kuala Langat, Selangor - Ahmad Nor Hasyifa, Sakawi Zaini, Che Rose Rosniza Aznie, Seman Nor Haniah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Persepsi komuniti pinggir pantai terhadap perubahan cuaca di Kuala Langat, Selangor by Ahmad Nor Hasyifa, Sakawi Zaini, Che Rose Rosniza Aznie, Seman Nor Haniah,