Peranan koperasi dalam meningkatkan pendapatan pekebun kecil: Kajian kes Koperasi Penanaman Sawit Mampan (KPSM) - M.S Sarmila, Lyndon Novel, Che Rose Rosniza Aznie, Selvadurai Sivapalan, Ramly Rusyda, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Peranan koperasi dalam meningkatkan pendapatan pekebun kecil: Kajian kes Koperasi Penanaman Sawit Mampan (KPSM) by M.S Sarmila, Lyndon Novel, Che Rose Rosniza Aznie, Selvadurai Sivapalan, Ramly Rusyda,