Peranan Guanxi dalam pemasaran hasil pertanian pekebun kecil komuniti Cina luar bandar - Lyndon Novel, Lim Jie Wei, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Peranan Guanxi dalam pemasaran hasil pertanian pekebun kecil komuniti Cina luar bandar by Lyndon Novel, Lim Jie Wei,