Pengurusan pemuliharaan bangunan warisan di tapak UNESCO George Town, Pulau Pinang: perspektif peniaga dan pelancong tempatan - Che Rose Rosniza Aznie, Khalid Nur Athirah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pengurusan pemuliharaan bangunan warisan di tapak UNESCO George Town, Pulau Pinang: perspektif peniaga dan pelancong tempatan by Che Rose Rosniza Aznie, Khalid Nur Athirah,