Pemanasan global: impak dan adaptasi sosioekonomi lokal - Che Rose Rosniza Aznie, Farhana Rahimi Nur Syahira, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pemanasan global: impak dan adaptasi sosioekonomi lokal by Che Rose Rosniza Aznie, Farhana Rahimi Nur Syahira,