Pandangan terhadap perubahan persempadanan bahagian pilihan raya di kawasan parlimen Hulu Langat dan Serdang, Selangor - Awang Besar Junaidi, Mohd Fauzir Handika Wira, Abd Razak Mohd Rodzi, Mohd Yusof Ahmad Rizal (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pandangan terhadap perubahan persempadanan bahagian pilihan raya di kawasan parlimen Hulu Langat dan Serdang, Selangor by Awang Besar Junaidi, Mohd Fauzir Handika Wira, Abd Razak Mohd Rodzi, Mohd Yusof Ahmad Rizal,