Modal budaya dan mobiliti sosial pekebun kecil getah di Alor Gajah, Melaka - Abdullah Azlina, Amdan Atekah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Modal budaya dan mobiliti sosial pekebun kecil getah di Alor Gajah, Melaka by Abdullah Azlina, Amdan Atekah,