Kualiti hidup peserta program ladang kontrak di bawah Pertubuhan Peladang Kawasan - Che Rose Rosniza Aznie, Tee Meng Yong, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kualiti hidup peserta program ladang kontrak di bawah Pertubuhan Peladang Kawasan by Che Rose Rosniza Aznie, Tee Meng Yong,