Kepuasan terhadap subsidi dan kesejahteraan hidup komuniti nelayan - Ramli Zaimah, Mohd Rabani Nurul Anisya, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kepuasan terhadap subsidi dan kesejahteraan hidup komuniti nelayan by Ramli Zaimah, Mohd Rabani Nurul Anisya,