Tahap persediaan dan kerugian para peniaga ketika banjir ekstrem 2014: kajian kes Bandar Kuala Krai, Kelantan - Koh Liew See, Nayan Nasir, Mahat Hanifah, Hashim Mohmadisa, Saleh Yazid, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Tahap persediaan dan kerugian para peniaga ketika banjir ekstrem 2014: kajian kes Bandar Kuala Krai, Kelantan by Koh Liew See, Nayan Nasir, Mahat Hanifah, Hashim Mohmadisa, Saleh Yazid,