Model kejayaan sistem maklumat dalam pengurusan organisasi - Baharudin Razana, Ibrahim Mohamad, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Model kejayaan sistem maklumat dalam pengurusan organisasi by Baharudin Razana, Ibrahim Mohamad,