Sumbangan pemboleh ubah peramal terhadap pengetahuan, persepsi, sikap dan tingkah laku murid tahun 6 terhadap alam sekitar - Liew Abdullah Nurul Hidayah, Shafii Haryati, Seow Ta Wee, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Sumbangan pemboleh ubah peramal terhadap pengetahuan, persepsi, sikap dan tingkah laku murid tahun 6 terhadap alam sekitar by Liew Abdullah Nurul Hidayah, Shafii Haryati, Seow Ta Wee,