Penglibatan penduduk rumah panjang Kampung Sungai Bawang, Sibu dan Sungai Saeh, Miri, Sarawak dalam sektor tanaman kelapa sawit: isu dan cabaran - Ligong Stephanie, Imang Ubong, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Penglibatan penduduk rumah panjang Kampung Sungai Bawang, Sibu dan Sungai Saeh, Miri, Sarawak dalam sektor tanaman kelapa sawit: isu dan cabaran by Ligong Stephanie, Imang Ubong,