Pemodelan ruangan pelbagai jenis kegagalan cerun di Pulau Pinang menggunakan kaedah nisbah kekerapan - Abd Majid Nuriah, Rainis Ruslan, Wan Ibrahim Wan Mohd Muhiyuddin, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pemodelan ruangan pelbagai jenis kegagalan cerun di Pulau Pinang menggunakan kaedah nisbah kekerapan by Abd Majid Nuriah, Rainis Ruslan, Wan Ibrahim Wan Mohd Muhiyuddin,