Kualiti air dan nutrien di Tanah Bencah BIOECODS, Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia, Nibong Tebal, Pulau Pinang - Ayob Nor Adilah, Zaini Masitah, Musa Noor Musfirah, Mohd Najib Sumayyah Aimi, Ismail Wan Ruslan, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kualiti air dan nutrien di Tanah Bencah BIOECODS, Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia, Nibong Tebal, Pulau Pinang by Ayob Nor Adilah, Zaini Masitah, Musa Noor Musfirah, Mohd Najib Sumayyah Aimi, Ismail Wan Ruslan,