Konsep kolej kediaman lestari: kajian tahap keselesaan penghuni dan penyediaan kemudahan di kolej kediaman Universiti Awam Malaysia - Buyung Mohd Reduan, Shafii Haryati, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Konsep kolej kediaman lestari: kajian tahap keselesaan penghuni dan penyediaan kemudahan di kolej kediaman Universiti Awam Malaysia by Buyung Mohd Reduan, Shafii Haryati,