Kemampuan memiliki rumah dalam kalangan keluarga bandar di Malaysia - Malek Nor Malina, Samsurijan Mohamad Shaharudin, Khoo Suet Leng, S. Gopal Parthiban, Hamat Zahri, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kemampuan memiliki rumah dalam kalangan keluarga bandar di Malaysia by Malek Nor Malina, Samsurijan Mohamad Shaharudin, Khoo Suet Leng, S. Gopal Parthiban, Hamat Zahri,