Reka bentuk Gamifikasi pembelajaran Geografi berasaskan permainan Geoplay - Nisa Khairuddin, Zulkifli Che Zalina, Abdul Aziz Nor Azah, Mohamad Nordin Norhisham, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Reka bentuk Gamifikasi pembelajaran Geografi berasaskan permainan Geoplay by Nisa Khairuddin, Zulkifli Che Zalina, Abdul Aziz Nor Azah, Mohamad Nordin Norhisham,