Geografi pilihan raya negeri Pulau Pinang: analisis prestasi MCA dan DAP dalam pilihan raya umum (PRU) 2013 - Awang Besar Junaidi (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Geografi pilihan raya negeri Pulau Pinang: analisis prestasi MCA dan DAP dalam pilihan raya umum (PRU) 2013 by Awang Besar Junaidi,