Elemen pengetahuan literasi Karbon dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah: pendekatan analisis pengesahan faktor (CFA) - Norkhaidi Saiyidatina Balkhis, Mahat Hanifah, Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Saleh Yazid, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Elemen pengetahuan literasi Karbon dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah: pendekatan analisis pengesahan faktor (CFA) by Norkhaidi Saiyidatina Balkhis, Mahat Hanifah, Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Saleh Yazid,