Elemen kitar semula ke arah tapak pelupusan mapan di Malaysia: satu penelitian di tapak pelupusan Kayu Madang, Dewan Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah - Mapa Mohammad Tahir, Imang Ubong, Gulasan Aliakbar, Sakke Nordin, Beddu Asis Abdul Hair, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Elemen kitar semula ke arah tapak pelupusan mapan di Malaysia: satu penelitian di tapak pelupusan Kayu Madang, Dewan Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah by Mapa Mohammad Tahir, Imang Ubong, Gulasan Aliakbar, Sakke Nordin, Beddu Asis Abdul Hair,