Teknologi penghasilan tembikar tradisional Terenang di Temin Kraf - Mohd Nor Peah Mohd Zamani, Muhammad Nubli, Harun Hamdzun (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Teknologi penghasilan tembikar tradisional Terenang di Temin Kraf by Mohd Nor Peah Mohd Zamani, Muhammad Nubli, Harun Hamdzun,