Tahap salah laku disiplin pelajar sekolah-sekolah negeri Kedah - Ishak Zainol Abidin, Bistamam Mohammad Nasir, Saper Mohd Noor, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Tahap salah laku disiplin pelajar sekolah-sekolah negeri Kedah by Ishak Zainol Abidin, Bistamam Mohammad Nasir, Saper Mohd Noor,