Tahap keyakinan diri dalam kalangan pelajar sarjana muda pendidikan di Universiti Utara Malaysia - Md. Dazali Nurull Salmi, Awang Isha (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Tahap keyakinan diri dalam kalangan pelajar sarjana muda pendidikan di Universiti Utara Malaysia by Md. Dazali Nurull Salmi, Awang Isha,