Hubungan dan impak kriteria lembaga pengarah terhadap prestasi syarikat bagi syarikat tersenarai di Bursa Malaysia : sektor perdagangan dan perkhidmatan - Mohd Jumali Noorul Farha, Jusoh Mohd Abdullah, Syed Mohamad Syed Ismail (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Hubungan dan impak kriteria lembaga pengarah terhadap prestasi syarikat bagi syarikat tersenarai di Bursa Malaysia : sektor perdagangan dan perkhidmatan by Mohd Jumali Noorul Farha, Jusoh Mohd Abdullah, Syed Mohamad Syed Ismail,